Atrage toate privirile cu cele mai noi haine de club

Atrage toate privirile cu cele mai noi haine de club

Hainele de club bine alese reprezinta primul pas spre o seara reusita. Indiferent de stilul tau personal, poti gasi o serie de variante de tinute pentru club care sa te avantajeze si sa te puna in valoare. Poate vrei sa pui accent pe formele corpului si preferi hainele mai mulate sau iti plac foarte mult accesoriile si apelezi la diferite artificii cu bratari, coliere si cercei inediti.

Un aspect important il ocupa si ce purtam deasupra tinutei, in principal geci si jachete care sa completeze outfit-ul de club. Unele femei prefera rochiile pentru iesirile in club, altele ar alege mai degraba o salopeta sexy sau o pereche de colanti cu un top special.

Fara a ne axa pe un anumit stil de imbracaminte, in cele ce urmeaza vom prezenta cateva sugestii care sa te inspire pentru alegerea hainelor de club.

Rochii scurte

Unele dintre cele mai intalnite tinute printre domnisoare atunci cand ies in clus sunt, fara indoiala, rochiile scurte. Pentru un look extrem de de sexy alege o rochie scurta de club din piele sau orice alt tip de imitatie. Pune in evidenta formele siluetei feminine, iar in combinatie cu pantofi cu toc, sandale sau cizme peste genunchi creeaza o tinuta deosebita. Un alt model de rochie de club este cea cu paiete sau aplicatii cu sclipici, la care nu mai ai nevoie sa aplici foarte multe accesorii si vei fi sigura ca vei straluci intreaga noapte. Femeile care prefera un stil mai romantic de zi cu zi vor alege de multe ori o rochie scurta din dantela, clos sau mulata, care in nuante inchise confera un look delicat, dar in acelasi timp extrem de senzual.

Fuste scurte

O fusta scurta poate fi asortata in seri diferite cu cate un top cu paiete sau un material lucios, precum satinul. Printre cele mai vandute fuste pentru club se numara modele din piele sau latex. Alageri sexy pentru femei nonconformiste care nu se sfiesc sa-si puna in valoare corpul. La fusta scurta din piele poti adauga o geaca din acelasi material si nuanta pentru un look puternic si seducator. Fustele cu diferite aplicatii stralucitoare sunt o alta optiune des intalnita in randul domnisoarelor atunci cand ies in club. Se asorteaza de minune cu topuri simple si sandale. Cele mai indraznete pot alege o rochie pana la genunchi cu un slit mai inalt, daca doresc o tinuta cu adevarat provcatoare.

Cele mai frumoase bijuterii pentru femei Te-ar putea interesa si: Cele mai frumoase bijuterii pentru femei

Topuri si bluze

Topurile si bluzele de club se asorteaza bine alaturi de o fusta sau o pereche de colanti. Un top din satin sau alt material asemanator completeaz cu succes sorice tinuta, mai ales daca este ales in culori puternic sau inchise. Este ideal pentru tinutele de vara, cu sau fara bretele subtiri sau cu aplicatii de dantela. Venind vorba de acest material delicat, o combinatie des intalnita este cea dintre un top de dantela si o fusta din piele. Alaturarea celor doua materiale opuse ca semnificatie confera un plus de personalitate look-ului, de sexy si elegant in acelasi timp. La fel de bine poti alege un top tip corset, care ajuta la obtinerea unei talii mai bine marcate, cu minim de efort.

Colanti si dresuri

Ai ales o rochie scurta simpla si simti ca lipseste ceva? Atunci adauga o pereche de dresuri sexy cu diderite imprimeuri, o linie orizontala pe spate de inspiratie anii `40 sau o parte mai plina pana la genunchi pentru a imita linia dresurilor pentru portjartier. Pentru un look comod, dar in acelasi timp sexy poti alege o pereche de colanti, in materiale stralucitoare si fine. La mare cautare sunt si colantii din piele sau imitatie, care pun in valoare formele posteriorului si ale coapselor intr-un mod senzual.


0,00 (0 voturi)
Oana V
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×
Fashion Sales
Femei
Barbati
Fete
Baieti
Categorii Articole
Femei
Vezi toate produsele
Imbracaminte
Incaltaminte
Accesorii
Bijuterii si ceasuri
Barbati
Vezi toate produsele
Imbracaminte
Incaltaminte
Accesorii
Bijuterii si ceasuri
Fete
Vezi toate produsele
Imbracaminte
Incaltaminte
Accesorii
Baieti
Vezi toate produsele
Imbracaminte
Incaltaminte
Accesorii